Neves tesztelő cégek gumiabroncstesztjei
(ADAC, Autozeitung, AutoBild, stb.)ADAC gumiabroncstesztek – minden egy helyen, beleértve a legújabbakat is. És egyedülálló módon a felhasználóink tesztjeivel. Így könnyen össze lehet hasonlítani az ADAC tesztlaboratóriumainak stb. hivatalos véleményét a hétköznapi sofőrök véleményével.

Portálunk számára átvesszük a neves európai intézmények által közzétett teszteket, amelyek általában speciális tesztlétesítményekben vizsgálják a gumiabroncsokat. A gumiabroncsok vizsgálatát mindig a legnagyobb objektivitásra való odafigyeléssel végezzük. Ezért egy adott vizsgálatban az összes gumiabroncsot ugyanazon a napon, ugyanazon körülmények között és ugyanazon a járművön vizsgálják. Az azonos méretű gumiabroncsokat is mindig összehasonlítják. Ez biztosítja, hogy a gumiabroncstesztek a lehető legobjektívebbek legyenek. A kritériumok, amelyekre a teszt fókuszál, szintén tesztről tesztre változnak. Emellett minden vizsgaközpont másra specializálódott. A téli gumiabroncs-tesztek általában a havon, jégen stb. nyújtott teljesítményt mérik. A nyári tesztek inkább a zajra, a kopásra, az üzemanyag-fogyasztásra stb. vonatkoznak. Egyes tesztek jobban figyelembe veszik a környezetvédelmi szempontokat, mások a biztonságot - például a féktávolságot.

Közzétesszük a következő tesztközpontok gumiabroncstesztjeit:

  • ADAC:Az 1903-ban alapított Német Autóklub több mint 18 millió taggal Európa legnagyobb autóklubja. Az ADAC tevékenységei valóban széles körűek - a segítségnyújtási szolgáltatásoktól kezdve a mentőhelikopterek üzemeltetésén át a jogi tanácsadásig és a tanácsadásig. A tanácsadói tevékenységek közé tartozik az autósoknak szóló különböző tanácsok és tesztek közzététele. Az ADAC a gumitesztek mellett, amelyeket minden őszi és tavaszi szezonban közzétesz, az ADAC teszteli az autóüléseket, sisakokat, tetőboxokat stb. is. Röviden, minden, ami a járművekkel kapcsolatos.
  • ACE (Auto Club Europa) Németország második legnagyobb autóklubja, több mint 600 000 taggal. 1965-ben alapította a német szakszervezet, a DGB. A klub fő célja ismét az, hogy meghibásodás vagy baleset esetén segítséget nyújtson az utakon. Ezenkívül információs szolgáltatást is kínál, beleértve a nyári és téli gumiabroncsok tesztelését.
  • Autozeitung egy német autóipari magazin. A lap 1969 óta jelenik meg, és Európa egyik legelismertebb autóipari folyóirata. A motorsport és az autóipar hírei mellett a technológiával is foglalkozik. Többek között megszervezi saját éves gumiabroncstesztjeit.


Zárja be a

Adja meg a gumiabroncsok méretét

A leggyakoribb: 205 55 R16, 195 65 R15, 195 60 R15, 225 45 R17

/ R